Hoe voorbereid je op Black Friday en Cyber Monday?
admin No Comments

Heb je je nog niet voorbereid en komt de datum al akelig dichtbij? (Black Friday valt dit jaar op 25 november). Geen nood! Je kunt nog steeds aan de slag. Laten we snel de verloren tijd inhalen! Hoe voorbereid je op Black Friday en Cyber Monday?

Welke belangrijke last minute Black Friday en Cyber Monday tips zijn er?

Zorg dat het betaalsysteem voor je webshop goed werkt! Het is een drukke periode. Zonde om klanten mis te lopen door een haperend bestelproces. Je webshop moet een efficiënt, snel en handig betaalsysteem hebben. Een voorbeeld van zo’n betaalsysteem is Mollie.

Welke betaalmethode is belangrijk voor Black Friday en Cyber Monday?

Bied lokale betaalmethoden aan! Maak het je klanten gemakkelijk door hen de betaalmethoden aan te bieden waar ze het meest vertrouwd mee zijn. In Nederland is iDeal een conversieverhoger. Ons onderzoek laat dat duidelijk zien.

Welke écht goede deals kan ik (last minute) regelen voor Black Friday en Cyber Monday?

Maak je aanbiedingen zo realistisch mogelijk. Je hoeft je ook niet per se op kortingen te richten. Er zijn nog veel meer soorten aanbiedingen. We geven je hier alvast een paar ideeën:

  1. Kortingsbonnen om de totale aankoopprijs te verlagen
  2. Cadeaubonnen
  3. Voorverkoop en nieuwe producten
  4. Gratis verzendkosten
  5. Giveaways en productwedstrijden
  6. Je klanten de mogelijkheid geven om in termijnen te betalen.

Wie kan mijn webshop helpen met Black Friday en Cyber Monday acties?

Schakel hulp in als je last minute nog Black Friday Cyber Monday actie wilt starten. Van visuals maken, tot landingspagina’s creëren en campagnes uitzetten. Pram IT Solutions kan je helpen om het meeste uit BlackFriday en Cyber Monday te halen. Stuur ons een bericht via Whatsapp(068 7656764) om de mogelijkheden te bespreken.

Gebruik ‘PRAM40’ voor 40% korting tot alle BlackFriday en CyberMonday campagnes in 2022!