08:00 – 21:00

Maandag t/m Zondag

Pram IT Solutions

Nederland

085 – 06 06 484

Uw (werk)dag vereenvoudigen met behulp van informatie technologie (IT).
May 27, 2024

08:00 – 21:00

Maandag t/m Zondag

Pram IT Solutions

Nederland

085 – 06 06 484

Over ons

Pram IT Solutions is een bedrijf met passie voor techniek en wordt niet gedreven door sales of slimme marketingstrategieën. Hierdoor doen wij dingen vaak anders dan andere. We zijn geen ‘ja en amen’ partij, maar hebben een proactieve werkwijze om samen met onze klanten succes te behalen. Wij gaan voor een langdurige samenwerking en zijn altijd op zoek naar het beste resultaat. Dat is de kracht van Pram IT Solutions.

IT (Informatie Technology) is van groot belang voor ondernemingen. Door alle snelle ontwikkelingen, nieuwe werkmethodes en technieken is de druk op uw IT-infrastructuur, teams en applicaties hoger dan ooit. Langzaam maar zeker voldoen oude technieken en aannames niet meer. Het gevolg is dat organisaties maar vooral de eindgebruikers in toenemende mate te kampen krijgen met performance problemen, vrijheidsbeperkingen en in het ergste geval uitval.

Het ontwerpen, inrichten en onderhouden van systemen voor dergelijke complexe dienstverlening vereist steeds meer kennis en ervaring, zeker wanneer de adviezen en oplossingen sterk uiteenlopen. Pram IT Solutions ondersteunt organisaties, providers, dienstverleners en IT-afdelingen bij het verbeteren van hun performance en dienstverlening.

Werken als systeembeheerder

Ons Team van Experts

Pram IT Solutions heeft een allround team van enthousiaste en multidisciplinaire professionals die gedegen onderzoek, implementatie en inrichting kunnen faciliteren. Ook bij de inrichting van het onderhoud kan worden ondersteund. Daarnaast werken wij samen via een uitgebreid netwerk van bekende en bewezen partners, zodat op ieder vlak de hoogst mogelijke kwaliteit kan worden gewaarborgd. Beschikt u over een interne IT-organisatie of externe partij dan kan Pram IT Solutions het traject van implementatie en inrichting begeleiden tot de overdracht en blijft beschikbaar voor advies.

Zeeland website laten bouwen bedrijf

Pramuka Godakanda

Founder/CEO
zakelijke it oplossingen zeeland

Maya

Account manager
website laten ontwikkelen beste plaatst

Theshan

Senior Website-Ontwikkelaar
zeeland software ontwikkelaren

Yohan

Grafisch ontwerper
Top