Wil je opvallen?

Zorg dat je doelgroep je bedrijf niet vergeet

Bij het beginnen en laten groeien van een eigen bedrijf speelt herkenbaarheid en prominente rol. Een professioneel logo is hiervoor de juiste oplossing. Het is namelijk de eerste indruk die men van je bedrijf krijgt en zorgt dat je bedrijf goed onthouden wordt.

Pram IT Solutions helpt je graag bij het creëren van je eigen logo dat perfect bij de identiteit van je bedrijf aansluit. De herkenbaarheid van je bedrijf zal in een oogwenk toenemen als je een eigen logo hebt, met passie gecreëerd door ons.

Kernwaarden

Het uitgangspunt van elk logo dient in mijn ogen de kernwaarden van je bedrijf te zijn. Wat drijft je onderneming, wat vind je belangrijk, hoe wil je overkomen en hoe kunnen we dit tot uiting laten komen in een passend ontwerp.

Logo als basis

Het logo is het vertrekpunt van de complete merkidentiteit. Kleurstelling, typografie en gevoel bij het ontwerp moeten kloppen. Pas als je geheel tevreden bent werken we het logo uit in de door jouw gewenste merkidentiteit.

Stijlgids

Bij het ontworpen logo ontvang je tevens een stijlgids met gebruikte kleurcodes en fonts. Op deze manier zorg je ervoor dat je huisstijl consistent is en blijft. Je ontvangt het ontwerp tevens in alle nodige bestandsformaten.

Bestaand logo aanpassen

Je huidige logo gaat al heel wat jaren mee of je bedrijfsvoering is in zoverre veranderd dat het logo niet meer erbij past. Dan kan je ervoor kiezen om een geheel nieuwe huisstijl te ontwikkelen, maar in veel gevallen kan een vernieuwing sterker zijn. Als je voort werkt op je huidige logo dan kan je het wel de juiste sfeer geven zonder in te leveren op herkenbaarheid.

Hoe gaaf is het als mensen wel denken; “Hé dat logo past veel beter bij het bedrijf, maar hoe zag het oude er ook alweer uit?”. Dan heb je het doel behaald. De vernieuwde huisstijl spreekt meer aan en is nog steeds herkenbaar.

Wat kost een professioneel logo?

Basis
€ 145,95,-
Opmaat gemaakt
2 revisies
Geschikt voor drukwerk
Volledige gebruiksrechten
Incl. bronbestanden
 
 
 
 
Premium
€ 195,95,-
Opmaat gemaakt
Responsieve logo ontwerpen
2de logo als favicon
5 revisies
Geschikt voor drukwerk
Mock-up afbeeldingen
Lettertypenamen en kleurpalet
Volledige gebruiksrechten
Incl. bronbestanden

Alle prijzen zijn exclusief BTW!

Wil je ook een professioneel logo laten ontwerpen?