Met het reseller-programma bieden we onze websites aan zonder Pram IT Solutions kenmerken. Hiermee kunt u als drukker, uitgever, online marketingbureau of reclamebureau eenvoudig onze websites aanbieden en uw eigen prijzen en werkwijze hanteren.

Als reseller verkoopt u de onze websitepakketten bijvoorbeeld op uw eigen website, aan uw bestaande of aan nieuwe klanten, geheel onder uw eigen bedrijfsnaam, maar gebruikmakend van onze techniek en propositie!

Pram IT Solutions bouwt de website voor uw klant, verzorgd de hosting, domeinnaamregistratie en maakt de mailboxen aan. Bovendien bieden wij achter de schermen de technische kennis en verzorgen wij de (security)updates om een optimale dienstverlening naar uw klanten toe te kunnen garanderen! De wijze waarop u de pakketten aan uw klant presenteert bepaalt u zelf. U verzorgd zelf de facturering en support voor uw klanten. Zo kunt u na oplevering bijvoorbeeld zelf content voor uw klanten plaatsen en dit aan hen in rekening brengen. Ook voor vragen bent u hun primaire aanspreekpunt.

Ook u kunt zich aanmelden als reseller. Start vandaag nog met het verkopen van onze aantrekkelijke diensten, neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.