08:00 – 21:00

Maandag t/m Zondag

Pram IT Solutions

Nederland

085 – 06 06 484

Uw (werk)dag vereenvoudigen met behulp van informatie technologie (IT).
May 27, 2024

08:00 – 21:00

Maandag t/m Zondag

Pram IT Solutions

Nederland

085 – 06 06 484

Meer omzet met social media..

De kracht van social media!

Social advertising is de perfecte manier om het beste uit je budget te halen. We targeten supergericht op de demografie, geografie en interesses van jouw doelgroep(en). En die data gebruiken we dan weer om soortgelijke mensen te vinden en je bereik steeds verder uit te bouwen. Ook schroeven we met retargeting jouw conversiepercentage omhoog.

Kortom: adverteren via social media is ontzettend interessant.

Oneindige targetmogelijkheden  Oneindige targetmogelijkheden
Genereer websitebezoekers, leads en conversies  Genereer websitebezoekers, leads en conversies
Inzetbaar in elke fase van de customer journey  Inzetbaar in elke fase van de customer journey

Wat is social advertising?

Social advertising is adverteren op verschillende social mediakanalen. Via betaalde campagnes kun je zo specifieke doelgroepen bereiken via tal van targetingstrategieën. Social media adverteren kan op diverse sociale netwerken interessant zijn. Naast op Facebook, Instagram, LinkedIn en Twitter kun je ook op Snapchat of Pinterest adverteren.

Ieder traject is maatwerk, want iedere klant heeft andere doelen. Een campagne kan gemaakt worden op basis van een huidige campagne maar kan ook volledig nieuw zijn.

Waar helpt social advertising in de customer journey?

Social advertising helpt om zowel branding- als salesdoelstellingen te bereiken. Om een online marketingstrategie overzichtelijk te definiëren, gebruiken wij het See-Think-Do-Care-model. We kunnen je merk zowel in de See-, Think- als Do-fase onder de aandacht brengen bij jouw doelgroep(en). In de See-fase werken we aan je naamsbekendheid, in de Think-fase zorgen we voor kwalitatieve websitebezoekers en in de Do-fase bieden we bijvoorbeeld een persoonlijke korting aan om direct tot conversie te verleiden.

Social media als e-commerce platform

Social media wordt steeds meer een e-commerce platform. De scheidingslijn tussen adverteren via social media en e-commerce vervaagt meer en meer. Met de introductie van Instagram Shopping kunnen klanten heel eenvoudig vanuit Instagram kopen, maar ook een enkele ‘swipe up’ of een klik naar de website via bijvoorbeeld Pinterest of Snapchat kosten vrijwel geen moeite.

Social platformen worden dus steeds geschikter om in te zetten voor de verkoop. Dit betekent niet dat iedere advertentie op social hierop moet worden afgerekend. Beslis volgens de customer journey van jouw klant welke KPI’s geschikt zijn.

Tarieven Social Media Marketing!

StartUp
€299 p/m
Uitgebreide intake
Strategisch plan
2 berichten per week
2 kanalen
Keyword onderzoek
Maandelijkse rapportage
 
 
 
 
ScaleUp
€499 p/m
Uitgebreide intake
Strategisch plan
2 berichten per week
2 kanalen
Keyword onderzoek
Facebook advertenties
Instagram advertenties
Maandelijkse rapportage
Google My Business pagina
 
Scaler
Offerte Aanvragen
Uitgebreide intake
Strategisch plan
2 berichten per week
2 kanalen
Keyword onderzoek
Facebook advertenties
Instagram advertenties
Google advertenties
Maandelijkse rapportage
Google My Business pagina

Alle prijzen zijn exclusief BTW!

Uw privacy en imago staan bij ons op 1!

Wij zullen, zoals veel andere social media bureaus wel doen, nooit op onze website of welke ander vorm van communicatie ook de naam van uw organisatie noemen als zijnde dat wij de social media voor u verzorgen. Wij begrijpen dat dit informatie is die uw imago bij uw klanten en leveranciers kan beïnvloeden.

Wij werken van kleine tot wereldwijde organisaties waar wij heel graag de naam van zouden willen vermelden op onze website, maar dit doen wij bewust niet.

WIlt u ook uw social media uitbesteden?

Top